Airless dispensere

Luftfrie dispensere betegnes også vakuumdispensere eller airless dispensere og fås ligeledes billigt hos Flaskelandet. Luftfrie dispensere er oplagte til kosmetikprodukter. Takket være doseringspumpen vil dine cremer, geléer, pastaer kunne doseres præcist og beskyttes mod støv, urenheder samt luftens ilt. Tjek lige vores luftfrie dispensere af høj kvalitet, fx airless dispenseren NANO "Beautiful Black" på 5ml, airless dispenseren Micro "Silver Cap" på 15ml og vores sorte airless dispenser på 100ml, som har en sølvfarvet hætte. Flaskelandet får løbende nye produkter og produktvarianter ind, så det kan bestemt betale sig at kigge ind hos os med jævne mellemrum.

Airless dispensere hos Flaskelandet

Airless dispensere køber du billigt her i vores netbutik Flaskelandet.dk. En airless dispenser er en kvalitetsemballage med pumpe til dosering af kosmetiske produkter. Den egner sig til cremer, salver, miksturer og økologisk kosmetik. Alt efter udgave beskytter en airless dispenser indholdet mod lys, ilt og bakterier. Airless er engelsk og betyder på dansk "luftfri", dvs. at dispenseren fungerer uden luft (eller gas). Funktionsmåde: Dosering foregår vha. undertryk, som opstår ved at trykke på dispenserens hoved. Dette driftsprincip er simpelt, men fører alligevel til præcis og sikker udtømning af indholdet med en effektivitetsgrad på op til 97 %. Alle enkeltdele er fremstillet af plast, helt uden metal. Airless dispenserne er generelt beregnede til engangsbrug.

Opbygning og varianter inden for airless dispensere

Luftfrie dispensere er todelte og består af et dispenserhoved, som er forsynet med en beskyttelseshætte og en beholder, som kan have forskellig volumen (gennem forskellig højde, når det er dispensere fra samme serie). Dispensere serierne "Nobless" og "Silver Line" har en sølvring rund om dispenserhovedet, mens dispenserne fra serien "Silver Cap" imponerer med sin sølvfarvede beskyttelseshætte. De tilbudte produktserier adskiller sig fra hinanden i dispenserhovedets diameter, volumen, farve og graden af transparens. De tilgængelige farver er bl.a. hvid, sort, sølv, transparent og frossent look.

Produktserier inden for airless dispensere:

Nano
Diameter: 23 mm.
Link: Airless dispensere Nano
Volumen: 5 ml, 10 ml, 15 ml.
 
Micro
Diameter: 30 mm.
Link: Airless dispensere Micro
Volumen: 15 ml, 30 ml, 50 ml.
 
Standardserie
Diameter: 36 mm.
Volumen: 30 ml, 50 ml, 75 ml, 100 ml.
 

Link: Airless dispensere sort, black
Link: Airless dispensere sølv, silver

Påfyldningsanbefalinger til airless dispensere:

For at sikre slutbrugerne det deklarerede nettoindhold, anbefales følgende påfyldningsmængder:

15 ml udgave = min. ca. 16,3 ml.
30 ml udgave = min. ca. 31,3 ml.
50 ml udgave = min. ca. 51,3 ml (med udgangspunkt i 1,0 g/ml).
75 ml udgave = min. ca. 80,0 ml.
 
For at undgå lækage af det påfyldte indhold, må følgende påfyldningsmængder ikke overskrides:

15 ml udgave = maks. ca. 17,3 ml.
30 ml udgave = maks. ca. 33,9 ml.
50 ml udgave = maks. ca. 55,0 ml (med udgangspunkt i 1,0 g/ml).
75 ml udgave = maks. ca. 81,5 ml.
 

Ved påfyldning opstår der et lufthul mellem indholdet og pumpehovedets underside. I den forbindelse er det nødvendigt at trykke på dispenserens hoved nogle ekstra gange.

Fordele ved airless dispensere

De små trendy pumpeemballager byder på mange fordele i forhold til dåser og sprayflasker. De muliggør en nøjagtig dosering og forhindrer samtidig indholdet i at komme i kontakt med luften og beskytter det mod bakterier. På den måde kan brugen af konserveringsmidler nedbringes samtidig med at holdbarheden øges. Alt afhængig af deres farve, beskytter disse emballager også mod lysets skadelige påvirkning. Dispenseren er forsynet med en hætte, der forhindrer, at man ved et tilfælde trykker på pumpehovedet. Den optimale resttømning udgør et yderligere argument for de små kosmetikbeholdere. Håndtering, transport og opbevaring af luftfrie dispensere er nem og sikker, fordi de er fremstillet af letvægts og brudsikkert plast, derudover gør deres funktionsmåde det muligt at give afkald på drivgas.

Køb airless dispensere billigt i Flaskelandets netbutik

I vores netbutik finder du et stort udvalg af airless dispensere i mange forskellige varianter. I hvert prisinterval tilbyder Flaskelandet løsninger, der passer præcist til dine behov. Vores sortiment henvender sig til både private og erhvervsdrivende kunder. Her har du mulighed for at købe et professionelt produkt, som er velegnet til hobby- og husholdningsbrug. Flaskelandet.dk har også en række tilbud til apoteker, kosmetikproducenter og medicinalvirksomheder.