Gårdbutik

Her finder du alt til din gårdbutik. Flaskelandet tilbyder et smukt sortiment af dekorative syltetøjsglas til dine lækkerier, flotte likørflaske og flasker med tryk. Passende tilbehør vil runde præsentationen af dine varer på den perfekte måde. Vi kan bl.a. anbefale den klare glasflaske "Pære" på 200 ml, den mundblæste flaske "Æble" på 200 ml samt flasken med patentprop "Solsikker", da de alle er velegnede til likører, safter og snapse. Desuden tilbyder Flaskelandet bordtavler, fx bordtavlen "Får" og metaletiketter som fx "Æggesnaps" og "Orange". Produkterne i denne kategori tilbydes i mange varianter og forskellige størrelser.

Leder du efter flasker og glas til din gårdbutik eller landbrugsvirksomhed?

Flaskelandet tilbyder dig et bredt udvalg af flasker og glas. Både landbrugsvirksomheder og små landmænd kan i vores online butik bestille flasker og glas til faste lave priser og i det ønskede antal. Hos Flaskelandet bestiller du lige præcis det antal flasker og glas, du har brug for, alt efter dine faktiske behov. Vores mængdeafhængige priser afhænger udelukkende af ordrestørrelsen, rabatten er således mængdeafhængig. Vi pakker varerne forsvarligt ind og sender dem sammen med passende låg, enten som pakker eller paller, direkte til din gård.

Til dig som egenproducent: "Bare prøv det!"

Har du en idé, som du brænder for at realisere? Leder du efter noget, der skaber blikfang for dine produkter? Vil du sælge din egen æggesnaps? Frisk forårshonning fra biavleren? Gammeldags sennep? Flydende julelækkerier? Der står ikke noget i vejen for, at du kan komme i gang med direkte salg af dine produkter, også i små serier!

Øjet spiser med.

Produktindpakningen er både en del af produktet, den samlede produktoplevelse og reklame i sig selv. Gør dig derfor den tjeneste og sørg for en indbydende indpakning for at gøre opmærksom på dine produkter. Ved at vælge den rette indpakning bliver en almindelig hverdagsleverpostej til en delikatesse, mens din selvfremstillede likør bliver en eftertragtet tage-med-gave med masser af god smag. Du vil i Flaskelandets sortiment finde mange usædvanlige flasker; fx grantræet og stjernen, der passer perfekt til jul, haren og ægget, der er oplagte til påske, lykkegrisen, som er en nuttet souvenir fra bondegårdsferien og mælkeflasker med sjove påtrykte motiver. Så mon ikke den ene eller den anden af vores flasker, glas eller dekorationsartikler vil sørge for, at dine kunder vil få øjne op for dit produkt?!

Vi ønsker dig rigtig stor succes med dit projekt og vi er sikre på, at du i Flaskelandets omfattende sortiment vil finde passende glas og flasker!