Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (146 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (106 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (36 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter
Små glas, efter type
Små glas, efter type (78 Ergebnisse) Vis alle
Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (9 Ergebnisse) Vis alle
Kærlighed & bryllup Alt til honning Pølseglas
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (426 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (25 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere
Etiketter
Etiketter (146 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (34 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (36 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Æggelikør, II

Ingredienser:

* 8 - 10 æbbeblommer fra friske æg fra landet
* 500 g flormelis
* Marv fra 1 vaniljestang.
* 340 ml kondenseret mælk, 10%
* 0,7 l brandy eller cognac
* 50 ml sprit (90 %)


Tilberedning

I 10 min piskes æggeblommerne sammen med flormelis og vaniljemarven i en mikser.
Under konstant røring tilsættes der lidt efter lidt kondenseret mælk, brandy/cognac, samt sprit.
Det hele filtreres gennem en fin si og likøren hældes på flasker, der som lukkes tæt.
Likøren skal hvile i nogen tid. Rystes godt hver gang før servering.
Den kan holde sig i ca. 8 uger.

Tip: I stedet for cognac (eller brandy) kan der en god whisky også godt bruges. Kondenseret mælk kan erstattes med sød fløde. Denne æggelikør kan kun dog holde sig i 4 uger.



Æggelikør med nødder

Her har man brug for ca. 150g fintmalede hassel- eller valnødder. Særlig aromatisk smag opnås ved tilsætning af 1 ske akaciehonning.



(sendt ind fra Martina Jaroschko)
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2019 Flaschenland GmbH