Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (151 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (111 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (36 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter
Små glas, efter type
Små glas, efter type (82 Ergebnisse) Vis alle
Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (9 Ergebnisse) Vis alle
Kærlighed & bryllup Alt til honning Pølseglas
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (435 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (25 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere
Etiketter
Etiketter (148 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (34 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (36 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Auberginespread (smørbart auberginepålæg)

Ingredienser:

* 1 kg auberginer
* 1 løg
* 100-200 ml olivenolie
* Salt og peber, krydderier efter smag


Tilberedning:

Auberginer stikkes flere gange ind med en gaffel hvorefter de bages i en bageovn eller på en grill indtil de er bløde indeni og safter lidt ud.
Derefter bliver auberginer skrællet og hakket.
Til denne masse tilsættes den i små terninger skårne løg samt olien.
Massen tilsættes nu salt, peber og krydderierne, og smages til efter smag og behag.

Fyldes i passende glas og fortæres temmelig hurtigt (kan holde sig i 1 uge i køleskabet).
Man kan også sterilisere glassene og komme ca. 1 cm tyk lag olie i glasset - på denne måde kan spreadet holde sig et stykke tid, vel forudsat at den står på et køligt sted (fx i køleskabet).
Efter brug skal massen altid gøres glat og der skal sørges for at den er dækket til med den fornødne olielag.

Den færdige auberginespread smager godt smørt på et stykke brød med smør, kan også serveres sammen med antipasti plader og nydes sammen med pasta i stedet for pesto (dog får man brug for større mængde spread i forhold til alm. pesto).

Tip: I stedet for auberginer kann man også benytte zucchinier. Disse skal skæres i terninger med skallen og dampkoges indtil de er rigtig bløde.
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2019 Flaschenland GmbH