Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (217 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (166 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (50 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (148 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (472 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (31 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (144 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (22 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (34 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Himmelsk himbærdjævl

Ingredienser:

* 250 gr. himbær (evt. frosne)
* 1 vaniljestang
* 200 gr. hvid kanissukker
* 0,7 l vodka


Tilberedning:

Himbær sorteres, vaskes og lades tørre af på køkkenrullepapir.
Vaniljestængerne skæres på langs. Sammen med himbær, kandissukker og vaniljestænger kommes de i et syltetøjsglas eller i en flaske med bred halsåbning.

Så hældes der vodka i. Likøren skal nu trække i 6 uger ved stuetemperatur. Af og til skal den rystes. Efter denne tid hældes likøren gennem en tragt med filterpapier eller en si på en karaffel.

De gennemtrukne frugter smager meget godt på is eller vaniljepudding.
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH