Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (217 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (167 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (49 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (147 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (472 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (31 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (145 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (22 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (35 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Hyldeblomstsekt

Ingredienser:

* 7 l vand
* 1 kg sukker
* 2 citroner
* 15 ml vinstenssyre
* 25 ml citronsyre
* 10-12 hyldeblomstreskærme


Tilberedning:

Vandet og sukkeret kommes i en stor gryde.
De i skiver skårne citroner samt vinstens- og citrinsyren kommes i sukkerblandingen og der røres godt om.
Lades stå og trække i 24 timer, i mellemtiden røres der af og til i blandingen.
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH