Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (152 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (111 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (36 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter
Små glas, efter type
Små glas, efter type (82 Ergebnisse) Vis alle
Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (10 Ergebnisse) Vis alle
Kærlighed & bryllup Alt til honning Pølseglas
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (436 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (25 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere
Etiketter
Etiketter (147 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (34 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (36 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Jordbær rabarber marmelade

Ingredienser:

* 0,8 kg rabarber
* 500 g jordbær
* 1/8 l vand
* 400 g sukker
* 600 g geleringssukker 2:1
* 1/2 citron


Tilberedning:

Glasset og låget skylles under varmt vand, skylles efter og stilles på et viskestykke hvor de får lov til at dryppe af.

Jordbær renses.
1 citron presses vha. en citruspresse.

Rabarberstokkene skæres af, rabarberbladene fjernes og den tynde del af fjernes.
De enkelte stænger skrælles omhyggeligt og skæres i ca. 0,5 – 1 cm lange stykker.
Rabarberstykkerne kommes i vand og bringes i kog tilsat citronsaft og sukker. Koges ved stærk varme i 5 min.

Rabarbermassen, de rene og i halve skårne jordbær (store jordbær skæres i kvarte) kommes sammen i en kogegryde, hvori der tilsættes geleringssukker.
Kogegryden stilles på komfuret, hvor den koges hurtigt op. Det opståede skum fjernes med en øseske.

Når marmeladen begynder at blive fast (dvs. efter 3-4 min) skal der testes om marmeladen er klar til at blive geleret. Skulle det være tilfældet, fjernes gryden fra ilden og den varme marmelade kommes i de forberedte glas, hvori den hældes op helt til randen.

Glassene lukkes og stilles til på hovedet i 30 min på et rent viskestykke eller rent håndklæde.

Efter at de er kølet af, bør glassene gemmes godt på et køligt og mørkt sted :-)
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2019 Flaschenland GmbH