Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (217 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (166 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (50 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (148 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (472 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (31 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (144 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (22 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (34 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Jordbær rabarber marmelade

Ingredienser:

* 0,8 kg rabarber
* 500 g jordbær
* 1/8 l vand
* 400 g sukker
* 600 g geleringssukker 2:1
* 1/2 citron


Tilberedning:

Glasset og låget skylles under varmt vand, skylles efter og stilles på et viskestykke hvor de får lov til at dryppe af.

Jordbær renses.
1 citron presses vha. en citruspresse.

Rabarberstokkene skæres af, rabarberbladene fjernes og den tynde del af fjernes.
De enkelte stænger skrælles omhyggeligt og skæres i ca. 0,5 – 1 cm lange stykker.
Rabarberstykkerne kommes i vand og bringes i kog tilsat citronsaft og sukker. Koges ved stærk varme i 5 min.

Rabarbermassen, de rene og i halve skårne jordbær (store jordbær skæres i kvarte) kommes sammen i en kogegryde, hvori der tilsættes geleringssukker.
Kogegryden stilles på komfuret, hvor den koges hurtigt op. Det opståede skum fjernes med en øseske.

Når marmeladen begynder at blive fast (dvs. efter 3-4 min) skal der testes om marmeladen er klar til at blive geleret. Skulle det være tilfældet, fjernes gryden fra ilden og den varme marmelade kommes i de forberedte glas, hvori den hældes op helt til randen.

Glassene lukkes og stilles til på hovedet i 30 min på et rent viskestykke eller rent håndklæde.

Efter at de er kølet af, bør glassene gemmes godt på et køligt og mørkt sted :-)
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH