Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (152 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (112 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (36 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter
Små glas, efter type
Små glas, efter type (83 Ergebnisse) Vis alle
Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (9 Ergebnisse) Vis alle
Kærlighed & bryllup Alt til honning Pølseglas
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (434 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (25 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere
Etiketter
Etiketter (148 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (34 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (36 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Kaffelikør, sendt ind fra Dagi Dohle

Ingredienser:

* 200 g kaffebønner (der anbefales en kraftig sort fx Tschibo's „African Blue”)
* 1 l kornbrændevin på 32%
* 200 g kandis (fin)
* 2 kanelstænger
* 2 vaniljestænger

Ingredienser til sukkeropløsningen:

260 g brun kandis og 300ml smagsneutralt vand uden kulsyre (fx Vittel)
500ml smagsneutralt vand uden kulsyre – alt afhængigt afhvor stærk likøren skal være


Tilberedning:

Kaffebønnerne, kornbrændevinen, kandis og de opsprættede vaniljestænger kommes i et stort syltetøjsglas – bedst i et 3 l glas. Det hele skal lades stå i 14 dage samt rystes i nu og da, således at kandis bliver opløst.

Efter at de 14 dage er gået hældes den næsten færdige likør fra og sukkeropløsningen koges.
Sukkeropløsningen skal småkoge i ca. 5 min hvorpå den afkøles og tilsættes til kaffelikøren – efter behag kan der tilsættes lidt ekstra vand.
Herefter filtreres det hele og lades stå og trække i 3-4 uger.
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2019 Flaschenland GmbH