Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (151 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (111 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (36 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter
Små glas, efter type
Små glas, efter type (82 Ergebnisse) Vis alle
Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (9 Ergebnisse) Vis alle
Kærlighed & bryllup Alt til honning Pølseglas
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (435 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (25 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere
Etiketter
Etiketter (148 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (34 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (36 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Kvædelikør, sendt ind af Erika S.

Ingredienser:

* 4 kvæder
* 1 searinlys
* 1 kanelstang
* 1 knivspids kanel
* 1 kryddernellike
* 2 tsk. revet ingefær
* 3 spsk. sukker
* Ca. 300 ml vand
* 700 ml Schnaps (oder Korn, aber mindestens 36%), Schnapssorte egal


Tilberedning:

Kvæderne renses, vaskes og skæres i kvarte. Kernehusene fjernes.

Ca. 1 spsk. hele kvædekerner lægges til side, der vil blive brug for dem senere.

Kvæderne skæres i små stykker og kommes i en bred beholder (eller evt. i en vinballon eller en lignende stor flaske, som fås hos Flaskelandet)

Stjerneanisen, kanelstangen, kanelen, kryddernelliken, ingefær, kvædekernerne, sukkeret, vandet og til sidst snapsen kommes i vinballonen.

Vinballonen lukkes med en prop eller evt. med en skruelås (hvis muligt). Skal stå og trække i ca 4-8 uger på et lyst sted og rystes af og til. Jo længere desto bedre…

Efter modningstiden filtreres blandingen og fyldes på flasker, der lukkes godt tæt – bedst med krympekapsler vha. en hårtørrer.

Ovennævne mængde ingredienser skulle resultere i 1,2 l færdig likør.

Af og til kan likøren roligt smages. Efter smag kan der evt. tilsættes sukker og/eller vand.

Men der skal passes meget på: Begynder likøren at gære (grundet for meget sukker) eller smager den tyndt og vil ikke holde sig længe grundet den lave alkoholprocent.

Kvæderne bliver brune i takt med modningsprocessen, hvilket er normalt.
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2019 Flaschenland GmbH