Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (217 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (167 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (49 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (147 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (472 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (31 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (145 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (22 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (35 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Orangelikør, sendt ind af Peter

Ingredienser:

* En stor, frisk, ubehandlet appelsin
* 200 g hvid kandissukker (ønsker man en en tykkere likør, anvendes der 300 g)
* Et plastiknet (bedst egnet er ét, hvor der har ligget appelsiner i)
* To flasker vodka


Tilberedning:

Der er brug for et stort bolsjeglas med et låg, der kan lukkes tæt.
Alkohol og kandis fyldes i det godt rensede glas.
Appelsinens skal stikkes igennem rundt omkring med en tandstikker.
Appelsinen lægges i nettet og nettet skal anbringes over bolsjeglaset således, at appelsinen kommer til at være over væsken i glasset uden at komme i kontakt med væsken.
Låget lukkes og den spalte mellem låget og glasset, hvor nettet er anbragt lukkes til med voks fra et brændende stearinlys, således at glasset virkeligt bliver lukket lufttæt.
Det hele skal stilles på et varmt, solrigt sted og lades stå i tre måneder. Af og til skal væsken bevæges lidt. Du vil kunne konstatere, at at appelsinen bliver blegere og blegere mens væsken kommer til at være mere og mere orangefarvet.

Til sidst fyldes likøren på flotte flasker fra www.Flaskelandet.dk


Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH