Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (217 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (166 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (50 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (148 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (472 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (31 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (144 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (22 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (34 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Rabarber-banan marmelade

Ingredienser:

* 700 g rababer, skåret i småstykker
* 250 g bananer (vægt angivet uden skaller)
* Saft fra 1 citron
* 1 kg geleringssukker


Tilberedning:

Bananerne knuses med en gaffel og blandes med citronsaft.
Denne masse blandes med den i småstykker skårne rabarber og geleringssukker og bringes i kog.
Koges boblende i 4 min hvorefter den fyldes på glas, mens den stadigvæk er varm.

Tip: I stedet for rabarber kann der også bruges stikkelsbær.


Held og lykke!
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH