Luk menuen
Flasker Marmeladeglas & syltetøjsglas
Marmeladeglas & syltetøjsglas (238 Ergebnisse) Vis alle
Små glas
Små glas (157 Ergebnisse) Vis alle
30-80ml miniatureglas 100ml glas 200ml glas 300ml glas 400ml glas og større Stentøjskrukker
Tilbehør til glas
Tilbehør til glas (52 Ergebnisse) Vis alle
Twist off låg Stofservietter WECK-Tilbehør
Små glas, efter type
Små glas, efter type (136 Ergebnisse) Vis alle
WECK-glas Patentlågsglas Sekskantede glas Runde glas Designerglas Glaskrukker Korkglas
Små glas, efter tema
Små glas, efter tema (67 Ergebnisse) Vis alle
Frugt og høst Pølseglas Alt til honning Kærlighed & bryllup
Plastemballager Tilbehør/tema
Tilbehør/tema (463 Ergebnisse) Vis alle
Tilbehør til flasker
Tilbehør til flasker (27 Ergebnisse) Vis alle
Flaskeemballage & flaskekartoner Flaskekølere Flaskeholder
Etiketter
Etiketter (151 Ergebnisse) Vis alle
Hængekort Metaletiketter Selvklæbende etiketter
Gaver & pynt
Gaver & pynt (23 Ergebnisse) Vis alle
Pynt Bordtavler og -skilte Gaveidéer Glasskåle
Glas, krus og kopper fra RASTAL
Glas, krus og kopper fra RASTAL (34 Ergebnisse) Vis alle
Drikkeglas Spiritglas Ølglas & ølkrus Krus Vin- og champagneglas
Tema
Nye produkter
Luk indkøbskurven
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Ergebnisse ()
Min konto
0 Varer i indkøbskurven

Din indkøbskurv er tom.

Vervain

Ingredienser:

* Ca. 2 håndfulde friske blade fra citronverbena
* 1/2 l ren sprit
* 1/2 l kogt vand
* Ca. 500 g sukker (der anbefales brunt sukker – det er mindre sødt og giver en delikat karamelaroma)
* Efter behag kan der også tilsættes tørrede citron- eller appelsinskaller


Tilberedning:

De afvaskede og aftørre blade skæres i småstykker og kommes sammen med skallerne i en flaske med bred hals, spritten og det kogte vand hældes i, hvorefter flasken lukkes og stilles i 3-4 uger på et varmt sted.
Destillaten sies fra, der blandes sukker i og blandingen hældes på flasker.
Resulterer i en fantastisk likør, der ikke blot udmærker sig ved en flot farve, men er god for fordøjelsen. I Frankrig udgør den en traditionel drik, der drikkes efter et tungt eller fedtrigt måltid.

Hvis der vælges at anvende brunt sukker, vil der rådes til, at blandingen køles af og filtreres, før den fyldes på flasker, som fås hos www.flaskelandet.dk
Kommentar
* Priser er inkl. moms, ekskl. forsendelse.
© 2020 Flaschenland GmbH