Patentlågsglas

Patentlågsglas er klassiske, formskønne og er igen blevet meget populære! Et patentglas egner sig fremragende til både henkogning og opbevaring af forråd. Her tilbyder vi bl.a. patentglas fra serien „Rocco”; med bøjle, glaslåg og gummiring.

Køb patentlågsglas til henkogning, konservering og opbevaring

Leder du efter patentglas? Patentglas til henkogning og syltning af dine madvarer køber du billigt på Flaskelandet.dk.

Hos Flaskelandet finder du patentglas i forskellige former og størrelser; fra små patentglas på 125 ml over mellemstore patentglas til store patentglas på 1000 ml og opefter. Flaskelandet tilbyder endda patentglas på 5000 ml.

Patentlågsglas er igen blevet meget populære. De egner sig ikke kun til henkogning, men også til opbevaring af et forråd af mysli, yoghurt og frugt og er desuden en original dekorationsidé.

En nyhed i Flaskelandets sortiment er de vidunderlige og moderne italienske patentglas fra serien "Le Carre", som udmærker sig ved sin rektangulære form og som sætter nye accenter i forhold til de runde patentglas.

Her køber du patentglas af høj kvalitet

I Flaskelandets sortiment finder du mærkevare patentglas fra velrenommerede europæiske producenter. Læg mærke til, at vores henkogningsglas leveres med påmonteret gummiring og patentlåg. Vi ønsker dig god fornøjelse med at sylte og med at omsætte dine kreative dekorationsidéer.